مرسی به خاک سپرده شد-راهبرد معاصر
حماس شهادت یحیی السنوار را تایید کرد ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد

مرسی به خاک سپرده شد

محمد مرسی، رئیس جمهور سابق مصر، در مقبره شرقی قاهره با حضور خانواده و وکیل مدافعش و با حضور نیروهای امنیتی به خاک سپرده شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 18
کد خبر: ۱۳۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  پیشتر فرزند محمد مرسی اعلام کرده بود مقامات مصری با درخواست خانواده او برای دفنش در مقبره خانگی مخالفت می‌کنند.

 

شایان ذکر است، روز گذشته مرسی در جلسه دادگاه به مدت ۲۰ دقیقه صحبت کرد و عصبانی و سپس بیهوش شد و پس از انتقال به بیمارستان در ۶۸ سالگی درگذشت.

 

جلسه دادگاه برای محاکمه مجدد محمد مرسی و ۲۳ تن دیگر در ارتباط با جاسوسی برای گروه‌های خارجی از جمله حماس و قطر برگزار شده بود.

 

دادگاه بدوی در ژوئن سال ۲۰۱۵ حکم حبس ابد را برای مرسی صادر، اما دادگاه تجدید نظر این حکم را ملغی کرد و خواستار محاکمه مجدد او شد.

 

محمد مرسی در سال ۲۰۱۲ یعنی یک سال پس از اعتراضات مردم مصر در سال ۲۰۱۱ که به سرنگونی حسنی مبارک، دیکتاتور اسبق این کشور، منجر شد، به عنوان رئیس جمهور مصر انتخاب شد. مرسی اولین رئیس جمهوری بود که به صورت دموکراتیک انتخاب شد.

 

پس از تظاهرات گسترده مردم که خواستار برکناری مرسی از قدرت شده بودند، ارتش در تاریخ سوم ژوئیه سال ۲۰۱۳ او را برکنار، بازداشت و محاکمه کرد.

 

دادگاه تجدید نظر مصر در نوامبر سال ۲۰۱۶ حکم اعدام مرسی در ارتباط با دست داشتن در قضیه فرار اعضای گروه اخوان‌المسلمین از زندان را لغو کرد و خواستار محاکمه مجدد او شد.

 

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، در نخستین واکنش به مرگ محمد مرسی او را «شهید» توصیف کرد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار